آزمون GRE General

آزمون GRE General یکی از آزمون هایی است که اغلب دانشجویانی که قصد دارند در دانشگاه های آمریکای شمالی در مقاطع ارشد و دکتری ادامه تحصیل بدهند باید در آن شرکت کنند. این آزمون دو نوع General و Subject دارد. در این مقاله در مورد آزمون GRE General توضیح خواهیم داد.

آزمون GRE General

آزمون GRE General به دو صورت کاغذی و کامپیوتری برگزار می شود. در حال حاضر در ایران تنها نسخه کامپیوتری این آزمون رایج است و به همین خاطر تمرکز ما در این مقاله روی آزمون GRE کامپیوتری خواهد بود. آزمون GRE General مهارت های شما را در سه بخش ارزیابی می کند:

۱- رایتینگ تحلیلی Analytical Writing

  • دو سوال که هرکدام ۳۰ دقیقه هستند. این بخش نمره ای از ۶ دارد که به صورت نیم نمره ای تغییر می کند.

۲- دامنه لغت و درک مطلب Verbal Reasoning

  • دو مجموعه سوال ۲۰ تایی که هر کدام ۳۰ دقیقه هستند. این بخش نمره ای بین ۱۳۰ تا ۱۷۰ دارد و نمره ها به صورت ۱ نمره ای تغییر می کتند.

۳- استدلال ریاضی Quantitative Reasoning

  • دو مجموعه سوال ۲۰ تایی که هر کدام ۳۵ دقیقه هستند. نمره بخش ریاضیات هم دقیقاً مشابه بخش وربال است.

طبق توضیحات بالا شما باید در یک ساعت دو رایتینگ بنویسید، در یک ساعت دیگر به ۴۰ سوال وربال پاسخ بدهید و در ۷۰ دقیقه دیگر هم به ۴۰ سوال ریاضی پاسخ بدهید. همانطور که می بینید، مجموع نمره های بخش های وربال و ریاضی عددی بین ۲۶۰ تا ۳۴۰ است. اغلب دانشگاه ها برای مجموع این دو نمره مینیمم قرار می دهند. این مینیمم معمولاً نمره ای در حدود ۳۰۰ است.

ترتیب بخش های آزمون GRE General

آزمون ابتدا با بخش Writing شروع می شود. بعد از یک ساعت، دو بخش وربال و دو بخش ریاضی به هر ترتیبی ظاهر می شوند. مثلاً ممکن است ابتدا دو بخش وربال داشته باشید و بعد دو بخش ریاضی یا مثلاً اول یک بخش ریاضی داشته باشید و بعد دو بخش وربال و بعد از اینها هم بخش دوم ریاضی بیاید. این ها بخش هایی از آزمون GRE هستند که نمره دارند. اما جی آر ای بخش های بدون نمره هم دارد.

بخش های بدون نمره آزمون GRE General

در آزمون GRE General، دو بخش هم هست که نمره ندارند.

  • بخش Unscored
  • بخش Research

بخش unscored یک سری سوال وربال یا ریاضی است که ممکن هست در هر جایی بین مجموعه سوال های وربال و ریاضی بیاید. پس، شما نه از نوع سوال ها (وربال یا ریاضی) و نه از محل سوال ها اطلاعی ندارید. توصیه می کنم به هیچ وجه سعی نکنید حدس بزنید. مثلاً اگر یک ست سوال ریاضی خیلی سخت یا خیلی ساده بود، فکر نکنید حتماً Unscored است و مهم نیست چطور به آن سوال ها پاسخ بدهید.

بخش دومی که نمره ندارد به Research معروف است. این بخش همیشه در انتهای آزمون می آید و به شما گفته می شود که این بخش Research است و نمره آن در نمره آزمون شما تاثیری ندارد. پس عملاً مهم نیست در بخش Research چه کار می کنید. البته هر آزمون GRE General فقط یک مجموعه سوال بدون نمره خواهد داشت. پس اگر شما در آزمونتان بخش Research داشته باشید دیگر بخش Unscored را نخواهید دید.

در ادامه کمی بیشتر در مورد سه بخش اصلی آزمون GRE General توضیح میدهم.

۱- رایتینگ تحلیلی Analytical Writing

در بخش رایتینگ آزمون، دو سوال خواهید داشت.

  • رایتینگ Issue
    • در این رایتینگ یک سوال از شما پرسیده می شود و شما باید پاسختان را در ۳۰ دقیقه تایپ کنید. رایتینگ Issue دقیقاً شبیه رایتینگ Independent آزمون تافل یا رایتینگ Task 2 آزمون آیلتس است.
  • رایتینگ Argument
    • این رایتینگ با همه رایتینگ هایی که شاید تا حالا در آزمون هایی مثل تافل و آیلتس نوشته اید فرق دارد. در Argument به شما یک پاراگراف داده می شود که در آن نویسنده یک سری شواهد ارائه کرده و بعد از یک سری استدلال، یک نتیجه گیری ارائه کرده است. حالا شما باید چه کاری انجام بدهید؟ شما باید به استدلال های نویسنده و نتیجه گیری آن ایراد بگیرید.

۲- وربال Verbal Reasoning

کلمه Verbal به معنی کلامی و مرتبط با واژه ها و افعال است. در این بخش از آزمون GRE دامنه لغت و درک مطلب شما سنجیده می شود. تا August سال ۲۰۱۱ آزمون جی آر ای به شدت روی دامنه لغت تمرکز داشت و برای گرفتن یک نمره خوب در آزمون باید تعداد زیادی لغات و مترادف ها و متضاد ها آنها را به طرز زجر آوری حفظ می کردید. اما بعد از August سال ۲۰۱۱ نسخه جدیدی از آزمون طراحی شد که در آن درک مطلب و مهارت متن خوانی از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار شد. این آزمون ابتدا Revised GRE نام داشت و اخیراً بعد از اینکه اعتبار آخرین مدرک های نسخه قدیمی جی آر ای تمام شد، ETS این آزمون را دوباره همان GRE می نامد، بدون صفت Revised. در بخش وربال سوال های متنوعی از جمله سوال های جای خالی، سوال های مترادف، و سوال های درک مطلب خواهید داشت.

۳- ریاضیات Quantitative Reasoning

خیلی ها وقتی اسم ریاضیات جی آر ای را می شنوند فکر می کنند حتماً ریاضیاتی سطح بالا و در حد دانشگاهی است. نه، اصلاً اینطور نیست. ریاضی جی آر ای از ریاضی دبیرستان رشته های علوم تجربی و ریاضی فیزیک هم بسیار آسان تر است. البته چند تا از موضوعات موجود در ریاضی GRE در دبیرستان های ما معمولاً تدریس نمی شوند، اما در کل سطح آن آنقدر بالا نیست که خیلی از دانشجو ها فکر می کنند. برای گرفتن نمره بالا در ریاضیات جی آر ای شما باید سرعت عمل خوبی داشته باشید. شاید خیلی از سوال های بخش کوانت جی آر ای سخت نباشند، اما گرفتن نمره بالا در این بخش مستلزم تمرین و کسب مهارت است.

در بخش ریاضیات شما به یک ماشین حساب هم دسترسی دارید و می توانید از آن برای انجام محاسبات خودتان استفاده کنید. البته، اگر واقعاً می خواهید نمره خوبی بگیرید، من توصیه نمی کنم چندان به این ماشین حساب وابسته باشید.

5/5 - (1 امتیاز)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *